2019 Hyundai i20 1.2 Motion for sale in Gauteng Auto Mart
2019 Hyundai i20 1.2 Motion for sale in Gauteng Auto Mart from www.automart.co.za

2019-ben a Hyundai nemcsak az autóiparban, hanem a prémium kategóriában is új sebességre kapcsolt. Az i20 1.2 Váltó egy nagyon különleges autó, amely olyan tulajdonságokkal rendelkezik, amelyeket egy átlagos autó nem tud biztosítani. Az i20 1.2 Váltó egy igazán különleges autó azok számára, akik értékelik a kényelmet, a sebességet és az ergonomikus vezetést. Autósok számára, akik egy prémium autót keresnek, az i20 1.2 Váltó az ideális választás.

Az i20 1.2 Váltó külső megjelenése

Az i20 1.2 Váltó egy rendkívül modern autó, amely sok különböző külső dizájn elemet tartalmaz. Az autó három különböző színben érhető el, beleértve a fekete, a szürke és a fehér színt. Az autó háza egy tökéletesen egyenes, aerodinamikus alakot követ, amely zökkenőmentesen megy a légáramlásban. Az autó hátulján a két hátsó lámpa még egyedibbé teszi az autó megjelenését. Az autó első részén a modern küszöb és a két külső lámpa nagyon stílusosan néz ki. Az autó teljes hosszában krómozott beltérrel rendelkezik, amely tovább fokozza a luxus megjelenését.

Teljesítmény

Az i20 1.2 Váltó rendkívül nagy teljesítményt biztosít, amelyet a 1.2 literes négyhengeres benzinmotor hajt. A motor képes elérni a 110 lóerőt a 6200 RPM sebességén. A motor kombinálva van a 6 sebességes manuális váltóval, amely hatékony vezetést biztosít. A motor képes elérni a 0-100 km/h gyorsulásban 6,4 másodpercet, ami nagyon hamar, míg a végsebesség eléri a korlátozott 186 km/h-t. Az autó nagyon hatékonyan vezet, míg az üzemanyag-felhasználás nagyon kedvező, ami 6,2 literes /100 km-es üzemanyag-felhasználást jelent.

Kényelem

Az i20 1.2 Váltó egy nagyon kényelmes autó, amely számos kényelmi funkcióval rendelkezik. Az autó első és hátsó ülései teljesen állíthatóak, míg az ülések között sok hely van, hogy kényelmesen elhelyezhessék magukat. Az autó két zónás légkondicionálóval rendelkezik, amelyek kényelmes hőmérsékletet biztosítanak a vezető és az utas számára. Az autóban egy nagyon kényelmes infotainment rendszer is található, amely számos hang- és videólejátszási lehetőséget kínál. Az autóban található egy sokoldalú központi kijelző is, amely kényelmes vezérlést és navigációt biztosít. Az autóban egy nagyon kényelmes és biztonságos parkolási rendszer is található, amely nagyban megkönnyíti a parkolást.

Biztonság

Az i20 1.2 Váltó nagyon magas biztonsági szintet kínál. Az autóban lévő biztonsági felszerelések közé tartozik egy ABS rendszer, amely megakadályozza a kerékcsúszást. Az autóban két légzsák is található, amelyek megvédik a vezetőt és az utast a súlyos sérülésektől. Az autóban található egy különleges biztonsági rendszer is, amely automatikusan leállítja az autót, ha a vezető elaludna. Az autóban található egy elektronikus vezérlésű kormányrendszer is, amely segít a vezetőnek jobban irányítani az autót.

Vélemény

Az i20 1.2 Váltó egy igazán különleges autó, amelyet a legigényesebb autósok is élvezhetnek. Az autó teljesítménye magas, míg a kényelem és a biztonság kiemelkedő. Az i20 1.2 Váltó egy nagyon különleges autó, amely minden autós számára megfelelő, aki értékeli a kényelmet, a sebességet és az ergonomikus vezetést. Az i20 1.2 Váltó egy igazán prémium autó a prémium kategóriában, amely minden autós számára megfelelő. Ha Ön igazán prémium autót keres, akkor az i20 1.2 Váltó az Ön számára az ideális választás.


Leave a Reply