2016 Hyundai Tucson UK Pricing Info Revealed, SUV Bill Starts at £
2016 Hyundai Tucson UK Pricing Info Revealed, SUV Bill Starts at £ from www.autoevolution.com

A 2016-os Hyundai Tucson egy innovatív, közepes méretű sportkocsi, amely egyesíti a modern stílusú külsőt a kényelmes belsővel. A Tucson egy egyedülálló modell, amely különlegesebb, mint gondolnád, és amelyet könnyű vezetni és kényelmesen használni. Az alábbiakban bemutatjuk a 2016-os Hyundai Tucsonben található újdonságokat és tulajdonságokat.

Külső

A 2016-os Hyundai Tucson egy modern, stílusos külsővel rendelkezik, amely magában foglalja a kényelmes, szögletes alsó részeket, a háromdimenziós krómozott hűtőrácsot és a karakteres, szögletes fényszórókat. A külsővel együtt jár a krómozott színezés és a nagyobb kerékcsomagtartó. A Tucson az egyik legjobb minőségű, legmagasabb színvonalú külsővel rendelkező modell, amelyet egyértelműen felismerhet a többi közül.

Motorok

A 2016-os Hyundai Tucsonben kétféle motor található. Az első egy 1,6 literes, négyhengeres benzinmotor, amely 145 lóerőt és 180 Nm nyomatékot biztosít. A második egy 2,0 literes, négyhengeres dízelmotor, amely 177 lóerőt és 380 Nm nyomatékot biztosít. Mindkét motor 5 fokozatú manuális váltóval van felszerelve, amely könnyen és kényelmesen használható. A dízelmotor egy különleges szűrőrendszerrel is felszerelve van, amely csökkenti a károsanyag-kibocsátást és segíti a tiszta és egyenletes környezeti teljesítményt.

Belső

A 2016-os Hyundai Tucsonben található belső kényelmes, modern és egyedülálló. A belsőben található különleges szövet és bőr borítások, modern technológiák és kényelmes ülések. A Tucson különleges bőrborítású kormánykerékkel, egy képernyővel, amely az autó összes funkcióját vezérli, és egy Bluetooth-kompatibilis audio rendszerrel van felszerelve. A különböző színvariációk és a modern stílusú belső segít abban, hogy egyedülálló legyen az autó.

Segélyhívás rendszer

A 2016-os Hyundai Tucson egy új segélyhívás rendszerrel is felszerelve van, amelyet a Hyundai R & D csoportja fejlesztett ki. Ez a rendszer egy különleges nyomógombbal és egy különleges gombbal van felszerelve, amelyet a vezető akkor aktivál, ha bármilyen veszélyes helyzetbe kerül. Ez a rendszer segít a vezetőnek abban, hogy segítséget hívjon az elsődleges szolgáltatók számára, amelyek azonnal eljutnak a vezetőhöz, hogy segítsenek neki.

Biztonság

A 2016-os Hyundai Tucson egy különleges biztonsági rendszerrel is felszerelve van, amelyet a Hyundai R & D csoportja fejlesztett ki. A rendszer összetevői közé tartozik a légzsákrendszer, az aktív stabilitás vezérlés, a központi zár és a különleges fékezés. Ezek a biztonsági funkciók segítenek a vezetőnek a balesetek megelőzésében és a biztonságosabb vezetésben. A Tucson egy különleges biztonsági rendszerrel is felszerelve van, amely segít abban, hogy az autó biztonságosabb legyen.

Ár

A 2016-os Hyundai Tucson ára eltérő lehet attól függően, hogy melyik modellt választja. Az alapmodell ára 4 800 000 forint, ami magában foglalja az alapfelszerelést és a motorokat. Az ár a típustól és a motor típusától függően változhat. Az alapmodell ára a legolcsóbb, de a legdrágább modell ára elérheti az 8 000 000 forintot is.

Összegzés

A 2016-os Hyundai Tucson egy különleges, modern, közepes méretű sportkocsi, amely egyesíti a modern stílusú külsőt a kényelmes belsővel. A Tucson kétféle motorral rendelkezik, a benzinmotor 145 lóerőt és 180 Nm nyomatékot, a dízelmotor pedig 177 lóerőt és 380 Nm nyomatékot biztosít. A Tucson különleges bőrborítású kormánykerékkel, egy képernyővel, amely az autó összes funkcióját vezérli, különleges szűrőrendszerrel és segélyhívás rendszerrel is felszerelve van. Az ára 4 800 000 forinttól kezdődik és 8 000 000 forintig terjedhet. A 2016-os Hyundai Tucson egy különleges modell, amely a modern stílusú külsővel egyesíti a kényelmes belsőt, és amelyet könnyű vezetni és kényelmesen használni.


Leave a Reply