Használtautó adásvétel hyundai santa fe 2.0 CRDI 4x4 2002 dízel
Használtautó adásvétel hyundai santa fe 2.0 CRDI 4×4 2002 dízel from www.m3autopark.hu

A 2002-es Hyundai Santa Fe felni a Hyundai által 2002-ben bemutatott SUV-k közül az egyik legnépszerűbb. Az autó jellegzetes, vonzó megjelenésével és modern vezetői komfortjával sok vevő számára kínál kiváló értéket. Az autó rendelkezik a jól ismert Hyundai minőség és megbízhatóság jellemzőivel, amelyeket az autógyártó közismerten jellemzően a Santa Fe modellekre jellemzőek. Az autó különleges kialakítása és intelligens funkciói különleges vezetési élményt kínálnak.

A 2002-es Hyundai Santa Fe Felni alapvető jellemzői

A 2002-es Hyundai Santa Fe felni egy 5 ajtós SUV, amely 2480 milliméter hosszú és 1820 milliméter széles. Az autó súlya 1675 kg. Az autó tömegének és méretének köszönhetően kiváló manőverezési képességeket biztosít. Az autó 2,7 literes, V6-os motorral van felszerelve, amely 172 lóerős teljesítményt biztosít. Az autó átlagos fogyasztása 10 mpg, ami megfelelő a kategóriájához. Az autó maximum sebessége 118 mph.

2002 Hyundai Santa Fe Felni – A Külső

A 2002-es Hyundai Santa Fe felni külső megjelenése modern és vonzó. Az autó lapos teteje és karakteres lökhárítói különleges vonzerőt adnak neki. Az autó külső oldalán az ajtók alatt találhatóak a jellegzetes Hyundai sárga szegélyek. Az autó hátsó részén a fogantyútól az autó közepéig hosszanti vonalak futnak. Az autó első és hátsó lökhárítói különleges megjelenést kölcsönöznek az autónak. Az autó elöl és hátul is három különböző színű lökhárítói vannak, amelyek a különböző színezettségnek köszönhetőek. Az autó elől és hátul egyaránt különleges, kör alakú fényszórókkal van felszerelve.

2002 Hyundai Santa Fe Felni – Belső

A 2002-es Hyundai Santa Fe felni belső tere kényelmes, modern és stílusos. Az autóban helyet kapott egy ötfős ülésrendszer, amely kényelmes utazást biztosít. Az ülések kényelmesek és modern megjelenésűek. A középső ülés lehajtható, hogy több helyet biztosítson az utasok számára. Az autó műszerfala modern, intelligens és könnyen kezelhető, ami különleges vezetési élményt nyújt. Az autóban található egy jó minőségű rádió és CD-lejátszó, amely különböző hangzásokat kínál. Az autóban található egy központi kijelző, amely segít a vezetőnek a navigálásban, valamint az autó állapotának figyelésében.

2002 Hyundai Santa Fe Felni – Biztonsági Funkciók

A 2002-es Hyundai Santa Fe felni kiváló biztonsági funkciókkal rendelkezik. Az autóban található egy ötfokozatú légzsákrendszer, amely segít a vezetőnek és az utasoknak az esetleges balesetek esetén. Az autóban található egy beépített biztonsági rendszer, amely figyelmezteti a vezetőt az esetleges balesetek elkerülése érdekében. Az autóban található egy ABS rendszer is, amely segít a vezetőnek a fékezési idő minimalizálásában. Az autóban található egy intelligens vezetést segítő rendszer is, amely segít a vezetőnek az intelligens vezetési gyakorlatok elsajátításában. Az autóban található egy átfogó biztonsági csomag is, amelynek köszönhetően az autó biztonságosabbá válik.

2002 Hyundai Santa Fe Felni – Az Összegzés

A 2002-es Hyundai Santa Fe felni egy kiváló SUV. Az autó modern vezetői komfortja és intelligens funkciói különleges vezetési élményt nyújtanak. Az autó külső megjelenése vonzó, és különleges kialakítása kiváló manőverezési képességeket biztosít. Az autó kényelmes belső tere kényelmes utazást biztosít. Az autó biztonsági funkciói minden vezetőnek biztonságosabb vezetést biztosítanak. Az autó kiváló értéket kínál a vevők számára. Mindezek alapján a 2002-es Hyundai Santa Fe felni egy kiváló SUV azok számára, akik kényelmes vezetést és modern megjelenést keresnek.


Leave a Reply