Hyundai Atos Prime 2001 de segunda mano por 1.100 € en Premià de Mar en
Hyundai Atos Prime 2001 de segunda mano por 1.100 € en Premià de Mar en from es.wallapop.com

A 2001 Hyundai Athos Prime a Hyundai Motor Company egyik legjobb autója. Az elmúlt években számos olyan modellt fejlesztettek ki, amelyeknek különleges műszaki adatai vannak. Ez az autó is ilyen. A Hyundai Athos Prime akkora teljesítményt nyújt, hogy bármilyen körülmények között képes megfelelni az igényeknek. Az autó típusa mindenki számára kedvező, hiszen többféle kényelmi szolgáltatást kínál. Az autó különleges tulajdonságai közé tartozik, hogy különleges helyzetekben kiválóan teljesít. Számos olyan funkciója van, amelyek segítik a vezetőt, hogy biztonságosan és kényelmesen vezessen. Éppen ezért a 2001 Hyundai Athos Prime műszaki adatai kiemelkedőek a konkurencia között.

Motor teljesítmény

A 2001 Hyundai Athos Prime műszaki adatai között első helyen áll a motor teljesítménye. Ez a modell egy 2,0 literes, négyhengeres dízelmotorral van felszerelve. A motor teljesítménye 110 lóerő, míg a nyomatéka 260 Nm. A motort egy manuális váltó segítségével lehet vezérelni, amely hatfokozatú. A motor teljesítményének köszönhetően a 2001 Hyundai Athos Prime kiváló gyorsulási képességgel rendelkezik. Az autó 100 km/h-s sebességre 7,5 másodperc alatt gyorsul.

Külső és belső adatok

A 2001 Hyundai Athos Prime műszaki adatai között számos külső és belső adatot találunk. Az autó hossza 4,6 méter, szélessége 1,8 méter, magassága 1,7 méter. A Hyundai Athos Prime tömegét 1420 kilogrammnak tekintik. Az autó külső megjelenése modern és stílusos. A karosszéria színe ezüst, a műszaki adatok szerint a színválaszték többféle lehet. Az autó belső adatai között megemlíthetjük a kényelmi funkciókat. A 2001 Hyundai Athos Prime-ban ötfős üléssel rendelkezik, amelyek kényelmesek. Az autóban különleges klímaberendezés is megtalálható, amely automatikusan szabályozza a hőmérsékletet. A 2001 Hyundai Athos Prime műszaki adatai között megtalálható a rádió, a CD-lejátszó és a különböző biztonsági funkciók is, amelyek a vezetőt és a utasokat biztonságosabbá teszik.

További műszaki adatok

A 2001 Hyundai Athos Prime műszaki adatai között megtalálhatók a különböző biztonsági rendszerek is. Az autóban megtalálható az ütközésre érzékeny légzsák, a hátsó lámpák, a hátsó biztonsági öv, a ködlámpa és a szélvédő mosórendszer is. Az autóban megtalálható a rendszámtábla is, amely megkönnyíti a vezető számára a rendszám elolvasását. Az autóban található az ABS rendszer is, amely megakadályozza az autó elcsúszását. Az autóban megtalálható a teljesen szabályozható kormány is, amely az autó vezetését kényelmesebbé teszi. A 2001 Hyundai Athos Prime műszaki adatai között megtalálható a vezetői ülések állíthatósága is, különböző pozíciókban. Az autóban megtalálható a különböző üzemmódok is, amelyek a vezető számára kényelmesebbé teszik az autó vezetését.

Összegzés

A 2001 Hyundai Athos Prime egyike a Hyundai Motor Company legjobb autóinak. Az autó műszaki adatai kiemelkedőek a konkurencia között. A motor teljesítménye 110 lóerő, míg a nyomatéka 260 Nm. Az autó külső és belső adatai is kedvezőek. Az autóban különböző kényelmi funkciók és biztonsági rendszerek is megtalálhatók. A 2001 Hyundai Athos Prime-ban megtalálható a különböző üzemmódok is, amelyek a vezető számára kényelmesebbé teszik az autó vezetését. Az autó különleges tulajdonságai közé tartozik, hogy különleges helyzetekben is kiválóan teljesít. Mindezek alapján a 2001 Hyundai Athos Prime műszaki adatai kiemelkedőek a konkurencia között, így ez az autó bármilyen körülmények között megfelel az igényeknek.


Leave a Reply